Palvelut

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on tehokas ja hellävarainen hoitomuoto, jota voidaan käyttää monessa eri tilanteessa. Hoidossa hyödynnetään kehon kraniosakraalijärjestelmää ja eri kudosten muodostamaa verkostoa, jonka kautta päästään vaikuttamaan koko kehoon. Tarjoamme kraniosakraaliterapiaa sekä ihmisille että eläimille.

Eläinfysioterapia

Eläinfysioterapian tavoitteena on tukea ja parantaa eläimen kykyä liikkua ja toimia, hoitaa mahdollista kipua ja sitä kautta parantaa elämänlaatua. Eläinfysioterapia voi olla loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeistä kuntoutusta tai esimerkiksi ennaltaehkäisevää kehonhuoltoa eläimen tarpeen mukaan. Tarjoamme fysioterapiaa kissoille, koirille ja hevosille.

Laserhoito

Laser on monipuolinen apuväline tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien sekä haavojen hoidossa. Laserhoitoa voidaan hyödyntää lihas- ja kalvokireyksien hoidossa, akuuteissa ja kroonisissa tulehduksissa, revähdysten ja venähdysten hoidossa, haavojen hoidossa sekä akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa.

Pesu & trimmaus

Tarjoamme monipuoliset trimmaus- ja pesupalvelut ammattitaidolla, kokemuksella ja lemmikkiäsi kuunnellen. Meiltä löydät avun niin pesuun, takkujen selvittelyyn, rodunomaiseen trimmaukseen kuin pennun turkinhoidon totutteluunkin.

Koirahieronta

Tarjoamme hierontaa kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille: kotikoirille, urheilukoirille, näyttelykoirille ja sohvakoirille. Hieronta lähtee aina koiran yksilöllisistä tarpeista koiran ikä ja kunto huomioiden.

Vesiterapia

Tarjoamme vesijuoksumatolla tapahtuvaa vesiterapiaa koirille ja kissoille.

Eläintenkoulutus

Kouluttaminen parantaa eläimen hyvinvointia ja elämänlaatua sekä helpottaa ihmisen ja lemmikin rinnakkaiseloa.

Ruokinta

Meiltä löytyy monipuolinen valikoima raakapakasteita koirien ja kissojen ravinnoksi. Valittavana on yksittäisen eläinproteiinin tuotteita, jotka sopivat esimerkiksi allergikoille tai eliminaatiodieetin toteutukseen. Lisäksi on näppäriä täysravintoja, joihin on lisätty valmiiksi koirien ja kissojen tarvitsemia ravintoaineita.

Usein kysytyt kysymykset

Saa tulla juoksuhousut jalassa. Hoitoaika pyritään sijoittamaan
päivän loppuun, jotta ehditään siivota ennen seuraavaa asiakasta.

Pidämme ulko-ovea lukossa, jotta koirat välttyvät ikäviltä yhteentörmäyksiltä. Voit koputtaa oveen ja jäädä rauhassa odottamaan. Tulemme avaamaan oven, kun aikasi alkaa.

Ulkoiluta koira huolellisesti ennen saapumista, jotta hätä ei yllätä
kesken kaiken. Ethän käytä koiraa tarpeillaan piha-alueilla ja kerää jätökset pois. Meiltä saa tarvittaessa kakkapusseja ja lähimmät roskikset löytyvät Masalantien varresta.

Tila ei ole allergiavapaa. Koirille, kissoille tai hevosille/heinälle
allergiset voivat altistua.

Peruuta aikasi ja varaa uusi aika, kun sairaus on asianmukaisesti
hoidettu ja varoaika kulunut.