Ajankohtaista

Ketunkullan kotipesässä tapahtuu

Espoon toimipiste auki

Espoon toimipisteemme Remediumin alakerrassa jatkaa toimintaansa normaalisti vesiterapian ja kuntoutuksen merkeissä heinäkuun loppuun saakka myös klinikan ollessa suljettuna. Ulko-ovi on lukossa ja asiakkaat tullaan päästämään sisälle, kun ajanvaraus alkaa. Tervetuloa!

HYppy! Pomppu! Loikka!

Tarjolla on koirille hyppytekniikkavalmennusta! Pyydä Tarja pitämään hallillesi tunti! Välineet tulevat meiltä. 90€ /h ja ajan voi jakaa kahden ohjaajan kesken. Ajanvaraukset ja tiedustelut ketunkullan@ketunkullanhyvinvointi.fi

Kettumaisesta menosta etuja

Nyt voi liittyä käynnin yhteydessä kanta-asiakkaaksi! Kanta-asiakkaana kerrytät ostoistasi pisteitä ja saat tuntuvia alennuksia! Yhden euron ostoksesta saat yhden pisteen kanta-asiakastilillesi. Kerättyäsi 250 pistettä saat 25€ alennuksen seuraavasta ostoksestasi! Tämän jälkeen pisteitä kerätään 500 pisteen erissä ja saavutettuasi 500 pistettä saat aina seuraavasta ostoksestasi 25€ alennuksen! Pisteet säilyvät 12 kk.

suosittelijan etu

Suosittele meitä ystävällesi ja saat omalle kanta-asiakastilillesi bonuspisteitä! Kun ystäväsi kertoo käynnillä, että on tullut suosituksestasi meille, lisäämme sinulle 25 bonuspistettä kanta-asiakastilillesi.

Hei me lomaillaan!

Mari lomailee 12.-28.4.2024

tuodessasi koiran meille

ULKOILUTA ensin

Muista ulkoiluttaa koirasi hyvin ennen saapumista.

MAINITSE juoksuSTA

Mikäli koirallasi on juoksu, muista mainita asiasta. Juoksu itsessään ei ole este trimmille tai hoidolle. Käytä koirallasi juoksuhousuja.

huolehdi loishäädöstä

Jos koirallasi on tai epäilet olevan ulkoloisia, hoidathan koirasi ensin ja varmistat, ettei loisia enää ole.

varmista, ettei taudit leviä

Ethän tuo koiraa, jolla voi olla tarttuva sairaus. Esimerkiksi kennelyskätartunnan jälkeen on hyvä olla vähintään viikko oireettomana ennen hoitoon tai trimmiin tuloa.