Ajankohtaista

Ketunkullan kotipesässä tapahtuu

Kimppa-komboillaan taas!

1.1.-28.2.2023 on tarjolla Kimppa-kombo -hoito eli kraniosakraaliterapian yhdistelmäaika lemmikille ja omistajalle. 90 min hoitoaika jaetaan puoliksi lemmikin ja omistajan kesken. Hinta 95€ ja ajat varattavissa nettiajanvarauksen kautta.

vesijuoksuallas

Talvikuukausina liukkauden keskellä vesijuoksuallas on erinomainen apu kuntoutuksessa ja kunnon kohotuksessa! Vesiterapiasta pääsee nauttimaan Espoon Friisilässä Omaeläinklinikka Remediumin alakerrassa Viivin luotsaamana, tervetuloa!

Kotikäyntikampanja

Tarja tekee tammi- ja helmikuun 2023 aikana kotikäynteinä Länsi-Uudenmaan alueella tiistaisin kraniosakraaliterapiahoitoja lemmikeille. Kampanja-aikana ei laskuteta kotikäyntilisää tai erillisiä matkakorvauksia eli hinta on vain 60 € per eläin! Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Myymälä auki ja lyhyet kynnet

Myymälä on avoinna torstaisin klo 17-19. Tarjoamme silloin myös kynsien leikkausta koirille ilman ajanvarausta. Hinta 10€. Tervetuloa shoppailemaan ja kynsien leikkuuseen! Myös puntarilla saa käydä 🙂

Hannah kouluttaa

Eläintenkouluttajamme Hannah on sekä koiran- että kissanomistajien palveluksessa suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Hänen kanssaan on mahdollista harjoitella vesijuoksualtaaseen tutustumista sekä oppia niin perushoitotoimia kuin harrastussuorituksen hienosäätöäkin. Tervetuloa koulutukseen!

Kettumaisesta menosta etuja

Nyt voi liittyä käynnin yhteydessä kanta-asiakkaaksi! Kanta-asiakkaana kerrytät ostoistasi pisteitä ja saat tuntuvia alennuksia! Yhden euron ostoksesta saat yhden pisteen kanta-asiakastilillesi. Kerättyäsi 250 pistettä saat 25€ alennuksen seuraavasta ostoksestasi! Tämän jälkeen pisteitä kerätään 500 pisteen erissä ja saavutettuasi 500 pistettä saat aina seuraavasta ostoksestasi 50€ alennuksen! Pisteet säilyvät 12 kk.

Hei me lomaillaan!

Mari lomailee 26.1-12.2.2023 ja 3.-7.3.2023

tuodessasi koiran meille

ULKOILUTA ensin

Muista ulkoiluttaa koirasi hyvin ennen saapumista.

MAINITSE juoksuSTA

Mikäli koirallasi on juoksu, muista mainita asiasta. Juoksu itsessään ei ole este trimmille tai hoidolle. Käytä koirallasi juoksuhousuja.

huolehdi loishäädöstä

Jos koirallasi on tai epäilet olevan ulkoloisia, hoidathan koirasi ensin ja varmistat, ettei loisia enää ole.

varmista, ettei taudit leviä

Ethän tuo koiraa, jolla voi olla tarttuva sairaus. Esimerkiksi kennelyskätartunnan jälkeen on hyvä olla vähintään viikko oireettomana ennen hoitoon tai trimmiin tuloa.