Me

Ketunkullan tiimi palveluksessasi

Ota meihin yhteyttä, jos meno takkuaa, kaipaat korjaavaa kokemusta tai haluat kysellä lisää palveluistamme. Vastaamme mieluusti sinua askarruttaviin kysymyksiin. Eikä enää ketuta!

Viivi Keskinen / Eläinfysio-, vesi- ja kraniosakraaliterapia, laserhoito

Olen eläinfysioterapeutti ja hyödynnän paljon manuaalisissa käsittelyissä kraniosakraaliterapian osaamistani. Tavoitteenani on eläimen ja kehon tarpeiden kuunteleminen ja huomioiminen hoidossa. Olen koulutukseltani myös klinikkaeläinhoitaja ja työskennellyt vuosia eläinklinikalla. Kraniosakraaliterapian saralla olen kouluttautunut useilla Upledger Instituutin kursseilla ja hoidan myös ihmisasiakkaita. Kotoa löytyy vekkuli kissakaksikko Tiko ja Iitu. Kissat osaavat kehrätä tiensä sydämeeni ja omien kissojen lisäksi kissakokemusta on karttunut myös löytökissojen parissa. Harrastuksiani ovat ratsastus ja CrossFit.

Mari Hyytiäinen / Kraniosakraaliterapia

Hoidan eläimiä kraniosakraaliterapialla. Yhdistelen hoidoissani tarpeen mukaan myös viskeraalimanipulaatiota, hierontaa sekä faskiatekniikoita. Kraniosakraaliterapiassa olen kouluttautunut Upledger Instituutin kursseilla. Asiakkainani on paljon aktiivisia harrastus- ja urheilukoiria, joiden liikkumisessa pitää olla hienosäädöt kohdillaan.

Tarja Mulari Alfthan / Kraniosakraaliterapia & koirien fysiikkatreenit ja hyppytekniikka

Olen harrastanut ja kouluttanut 20 vuoden ajan agilitykoiria ja tehnyt lähes 10 vuoden ajan kraniosakraaliterapiaa ihmis- ja eläinasiakkaille. Olen kouluttautunut kraniosakraaliterapiassa Upledger Instituutin kursseilla, joihin on sisältynyt mm. kurssi lasten hoitamisesta. Olen myös urheilukoirien fysiikkavalmentaja ja hyppytekniikkakouluttaja. Tällä hetkellä kotonani asuvat agility- ja paimenkoirat Para, Norma ja Mana sekä aktiiviset kotikissa Angus ja Lemi.

Päivi Satokangas / Koirahieronta & ihmisten kraniosakraaliterapia

Olen Tampereen Koirakuntosalilta valmistunut koirahieroja, pohjakoulutukseltani biologi (FM). Hieron kaikenkokoisia ja -ikäisiä koiria: kotikoiria, urheilukoiria, näyttelykoiria ja sohvakoiria. Hieronta lähtee aina koiran yksilöllisistä tarpeista koiran ikä ja kunto huomioon ottaen. Kotona minulla on kaksi bokseria sekä Ruka ja Nuudeli -kissat. Boksereiden kanssa olen touhunnut jo 30 vuotta. Kaikki lähti silloin alkuun kasvatustyöstä ja koiranäyttelyistä. Lisäksi harrastuksiini kuuluu ratsastus ja luonnossa liikkuminen. Kraniosakraaliterapiassa olen kouluttautunut Upledger Instituutin kursseilla.

Hannah Vihtonen / Eläintenkoulutus

Olen ammatiltani eläintenkouluttaja (AT, 2014) ja olen suorittanut erikoisammattitutkinnon työ- ja kilpailueläinten kouluttamisessa ja fyysisestä kunnosta huolehtimisessa agilitykoirilla (EAT, 2022) sekä eläinten ongelmakäytöksen hoitamisessa ja käytösneuvonnassa (EAT, 2024). Olen toiminut alalla vuodesta 2011. Vuosien varrella olen ohjeistanut ja auttanut muita lemmikinomistajia sekä arjen hyödyllisissä taidoissa että erilaisissa harrastuslajeissa.

Eläimen hyvinvoinnin ja tunnetilojen huomioiminen on pohja kaikessa kouluttamisessa ja haluankin auttaa jokaista ymmärtämään lemmikkiään paremmin. Kotoa löytyy sileäkarvainen colliepoika Dastro, jonka kanssa harrastamme erilaisia lajeja.

The Kettu

Olen Ketunkullan Hyvinvoinnin maskotti ja viihdytysvastaava. Erikoisosaamisaluettani on ketutuksen poistot, joita olen tehnyt vahvalla ammattitaidolla jo vuodesta kivi ja kettu. Voimabiisi: What Does The Fox Say? Voimalause: May the Fox be with you Suosikkihahmo: Fox Mulder (The Fox-files) “Riittävä määrä KettuPoweria pitää ketutukset loitolla ja olemuksen vetreänä sekä vetovoimaisena”. – Uusvanha Ketunkultalainen sanonta

Missio

Huomioimme asiat kettumaisen monipuolisesti.

Visio

Vähemmän ketutusta.

Arvot