Me

Ketunkullan tiimi palveluksessasi

Ota meihin yhteyttä, jos meno takkuaa, kaipaat korjaavaa kokemusta tai haluat kysellä lisää palveluistamme. Vastaamme mieluusti sinua askarruttaviin kysymyksiin. Eikä enää ketuta!

Viivi Keskinen / Eläinfysio-, vesi- ja kraniosakraaliterapia, laserhoito

Olen eläinfysioterapeutti ja hyödynnän paljon manuaalisissa käsittelyissä kraniosakraaliterapian osaamistani. Tavoitteenani on eläimen ja kehon tarpeiden kuunteleminen ja huomioiminen hoidossa. Olen koulutukseltani myös klinikkaeläinhoitaja ja työskennellyt vuosia eläinklinikalla. Kraniosakraaliterapian saralla olen kouluttautunut Upledger Instituutin kursseilla ja hoidan myös ihmisasiakkaita. Kotoa löytyy vekkuli kissakaksikko Tiko ja Iitu. Kissat osaavat kehrätä tiensä sydämeeni ja omien kissojen lisäksi kissakokemusta on karttunut myös löytökissojen parissa.

Mari Hyytiäinen / Kraniosakraaliterapia

Hoidan eläimiä kraniosakraaliterapialla. Yhdistelen hoidoissani tarpeen mukaan myös viskeraalimanipulaatiota, hierontaa sekä faskiatekniikoita. Kraniosakraaliterapiassa olen kouluttautunut Upledger Instituutin kursseilla. Asiakkainani on paljon aktiivisia harrastus- ja urheilukoiria, joiden liikkumisessa pitää olla hienosäädöt kohdillaan.

Una-Piritta Jantunen / Trimmaus & Emmi-Pet hampaiden puhdistus

Olen trimmannut ammatikseni vuodesta 2012 ja suoritin eläintenhoidon ammattitutkinnon eläinten trimmaamisen osaamisalan vuonna 2018. Itselläni on kotona kaksi afgaania ja karkeakarvainen mäyräkoira. Afgaaneja minulla on ollut yli 25 vuotta, joten turkin hoito on ollut tuttua jo hyvin kauan. Periaate työssäni on aina eläinlähtöinen lempeä, mutta jämpti käsittely. Tärkeää on, ettei eläimelle aiheuteta turhaa kipua tai kärsimystä. Neuvon myös asiakkaitani mielelläni turkin hoidossa ja ruokinnassa.

Tarja Mulari Alfthan / Kraniosakraaliterapia

Hoidan ihmisiä ja eläimiä kraniosakraaliterapialla, jota olen opiskellut Upledger Instituutin kursseilla vuodesta 2014. Harrastan monipuolisesti koiraurheilua belgianpaimenkoira Paran ja australiankarjakoira Norman kanssa. Meillä asuvat myös aktiiviset kotikissat Angus, Lemi ja Mooso. Olen ollut agilityn seurakouluttajana 18 vuotta ja opiskelen parhaillaan hyppytekniikkaa sekä urheilukoirien fyysistä valmennusta.

Elisa Kutramoinen / Trimmaus

Olen opiskellut eläintenhoitajaksi (2016) ja sen jälkeen jatkokouluttautunut eläinten
trimmaamisen osaamisalaan Saarijärvellä. Teen monipuolisesti kaikenlaisia kotitrimmejä. Käsittelen koiria rauhallisesti ja kärsivällisesti sekä pyrin trimmatessa aina ottamaan huomioon koiran yksilönä. Kotoani löytyy kaksi afgaaninvinttikoiraa, mäyräkoira ja kesyhiiri.

Päivi Satokangas / Koirahieronta

Olen Tampereen Koirakuntosalilta valmistunut koirahieroja, pohjakoulutukseltani biologi (FM). Hieron kaikenkokoisia ja -ikäisiä koiria: kotikoiria, urheilukoiria, näyttelykoiria ja sohvakoiria. Hieronta lähtee aina koiran yksilöllisistä tarpeista koiran ikä ja kunto huomioon ottaen. Kotona minulla on kaksi bokseria ja brasilianterrieri, sekä Ruka ja Nuudeli -kissat. Boksereiden kanssa olen touhunnut jo 30 vuotta. Kaikki lähti silloin alkuun kasvatustyöstä ja koiranäyttelyistä. Lisäksi harrastuksiini kuuluu ratsastus.

Hannah Vihtonen / Eläintenkoulutus

Olen erikoisammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja toiminut alalla vuodesta 2011. Vuosien varrella olen ohjeistanut ja auttanut muita lemmikinomistajia sekä arjen hyödyllisissä taidoissa että erilaisissa harrastuslajeissa.

Eläimen hyvinvoinnin ja tunnetilojen huomioiminen on pohja kaikessa kouluttamisessa ja haluankin auttaa jokaista ymmärtämään lemmikkiään paremmin. Kotoa löytyy sileäkarvainen colliepoika Dastro, jonka kanssa harrastetaan erilaisia lajeja.

The Kettu

Olen Ketunkullan Hyvinvoinnin maskotti ja viihdytysvastaava. Erikoisosaamisaluettani on ketutuksen poistot, joita olen tehnyt vahvalla ammattitaidolla jo vuodesta kivi ja kettu. Voimabiisi: What Does The Fox Say? Voimalause: May the Fox be with you Suosikkihahmo: Fox Mulder (The Fox-files) “Riittävä määrä KettuPoweria pitää ketutukset loitolla ja olemuksen vetreänä sekä vetovoimaisena”. – Uusvanha Ketunkultalainen sanonta

Missio

Huomioimme asiat kettumaisen monipuolisesti.

Visio

Vähemmän ketutusta.

Arvot