Ketunkullan nettisivut_välikuva ja pääkuva 1_1900 x 800 px

Koulutuspalveluiden avulla halutaan parantaa koiran tai kissan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutuksissa laaditaan jokaiselle yksilöllinen ja elämäntilanteeseen sopiva koulutussuunnitelma. Käytöskonsultaatiot sisältävät myös hyvinvointikartoituksen, jossa käydään läpi hyvinvointiin vaikuttavat asiat ja miten ne vaikuttavat käyttäytymiseen.

 

Lisäksi haluamme tarjota jokaiselle eläimelle mahdollisimman stressittömän elämän ja tarjoamme erilaisten hoitotoimenpiteiden harjoittelua ja tutustumiskäyntejä, joissa huomioidaan eläimen tunnetilat. Koulutuksella voidaan auttaa arjen isoihin ja pieniin haasteisiin sekä esimerkiksi harrastuksen pulmakohtiin. Tavoitteenamme on tyytyväinen lemmikki ja omistaja!

 

Tarjolla olevat koulutuspalvelut

 

Tutustumiskäynti: Tämä käynti on tarkoitettu koirille ja kissoille, joille uudet paikat ja/tai ihmiset ovat jännittäviä. Käynnin tarkoitus on antaa lemmikille hyviä kokemuksia.

Käytöskonsultaatio: Tämä koulutuskonsultaatio on apu arjen haasteisiin tai jonkin yksittäisen taidon opettamiseen. Käytös voi olla esimerkiksi kissan kuljetuslaatikkoon meneminen tai miten koiran kanssa toimitaan ohitustilanteissa.

Pennun konsultaatio: Käynnillä käydään läpi asioita, mitkä on hyvä huomioida uuden perheenjäsenen kanssa. Keskustellaan lemmikin hyvinvoinnista, kehonkielestä ja sosiaalistamisesta, sekä käydään läpi, miten tärkeitä taitoja koulutetaan.

Kodinvaihtajan tai rescue eläimen konsultaatio: Käynnillä käydään läpi asioita, mitkä on hyvä huomioida uuden perheenjäseneen kanssa. Konsultaatio antaa yksilöllistä ohjeistusta juuri oman lemmikin kouluttamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Käsittely ja hoitotoimenpiteet: Koulutuksessa voidaan harjoitella jotain mikä kotona tuottaa haastetta, esimerkiksi kynsien leikkuuta tai totuttaa lemmikkiä esimerkiksi eläinlääkärikäynteihin, trimmaukseen tai hierontaan. 

.