Ketunkullan nettisivut_välikuva 1_1900 x 800 px (71)

Valikoimastamme löytyy raakapakasteita sekä pakastekuivattuja täysravintoja ja erilaisia herkkuja koirille ja kissoille. Tarkoin valitusta tuotekatraastamme löydät sekä helpot täysiravinnot että yhden proteiinin tuotteet, joiden avulla saat koostettua lemmikillesi sopivan ruokavalion.

 

Mush

Mush-valikoimastamme löytyy raakapakasteita koirille ja kissoille, pakastekuivattuja täysravintoja koirille sekä herkkuja hemmotteluun ja palkinnoksi. Pakastealtaasta löytyy yksittäisen proteiinin tuotteita sekä täysravintoja, jotta voit valita teille sopivan vaihtoehdon. 

Fanimal

Fanimalin tuotteista löytyy laadukasta hevosta pullana, palana sekä jauhettuna. Kalkkunaa taas löytyy pureskeltavaksi kauloina, broileria koipipaloina tai pienellekin eläimelle helppoja annoskokoisia kalkkunapyöryköitä. Valikoimassa on vaihtelua saatavuuden mukaan.

 

Nutrolin

Nutrolinin kotimaiset laadukkaat rasvahappovalmisteet lemmikin hyvinvoinnin tueksi eri elämäntilanteisiin löytyvät myös hyllystämme.

Herkut

Maistuvia herkkuja koirille ja kissoille arjen hemmotteluhetkiin ja treeneihin palkaksi. Pyrimme pitämään valikoimassa myös osalle allergikoista soveltuvia tuotteita, kuten esimerkiksi peuraa ja hevosta.