Ketunkullan nettisivut_välikuva 1_1900 x 800 px - 2022-03-28T203354.362

Tarjoamme trimmauspalveluita sekä koirille että kissoille. Trimmaus suunnitellaan aina rodun, turkkityypin ja omistajan toiveiden mukaan yksilöllisesti. Jokaiseen trimmauspalveluun kuuluu turkin huolellinen pesu, kuivaus ja kynsien leikkaus. Pesun teemme laadukkailla turkinhoitotuotteilla, jotka jättävät jälkeensä kauniin ja kiiltävän lopputuloksen. Tarvittaessa onnistuvat myös lääkeshampoopesut eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Säännöllinen trimmaaminen on lemmikillesi mukavampaa, koska iho ja turkki pysyvät silloin hyvässä kunnossa ja takkuja ei ehdi muodostumaan yhtä paljon kuin trimmausvälin ollessa pitkä. Takkujen avaaminen on aina rasite turkille eikä eläinkään nauti takkujen selvittelystä. Tästä syystä suosittelemmekin säännöllistä käymistä trimmissä.

 

Meiltä on myös ostettavissa kotihoitoa varten laadukkaat ammattitasoiset shampoot ja hoitoaineet turkin hoitoon. Trimmaajamme opastaa mielellään turkin hoidossa ja sinun lemmikillesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Iv San Bernard

Iv San Bernard on uusi tuotesarja Ketunkullan myyntivalikoimassa. Tästä tuotesarjasta löydät perus ylläpitoaineet, näyttelypesut, herkän ihon tuotteet turkin kasvatukseen ja kaiken siltä väliltä. Myös eri turkkilaadut ja pituudet on huomioitu tuotevalikoimassa.

 

Iv San Bernard on keskittynyt karvan lisäksi myös ihon hyvinvointiin. Kysy ihmeessä suosituksia trimmaajaltamme juuri sinun koirallesi sopivista tuotteista tai jos olet jo kokeillut ja tiedät mitkä koirallesi toimivat, niin tervetuloa ostoksille. Mikäli valikoimastamme ei löydy haluamaasi tuotetta otathan yhteyttä, niin tilataan haluamasi tuote. Iv San Bernard on ensimmäinen Safe Pet Cosmetics -sertifikaatin saanut eläinkosmetiikan valmistaja Euroopassa! Sertifikaatin saanut yritys noudattaa samoja turvallisuusnormeja sekä valmistusprosessissa että itse tuotteessa kuin mitä ihmisten kosmetiikassa vaaditaan. Yritys kunnioittaa eläimiä sekä niiden terveyttä.

 

Emmi-Pet -hampaiden puhdistus

Emmi-Pet on ultraäänihammasharja, jolla voidaan puhdistaa koiran tai kissan hampaiden pinnalle kerääntynyt plakki ja pehmittää kerääntynyttä hammaskiveä. Tämä edistää suun terveyttä ja auttaa ennaltaehkäisemään esimerkiksi ientulehdusta. Tehtävään koulutettu trimmaajamme tekee hampaiden puhdistuksen. Emmi-Pet -hoito ei korvaa eläinlääkärin tekemää hammastarkastusta ja nukutettuna tehtävää hammashoitoa. Käythän siis säännöllisesti eläinlääkärissä hammashoidossa. Emmi-Pet -laitteella ei muun muassa päästä puhdistamaan ientaskuihin kerääntynyttä hammaskiveä ja vain eläinlääkäri osaa arvioida esimerkiksi hampaiden poistotarpeen.

 

Suurin hyöty Emmi-Pet -hoidoista saadaan, kun ne aloitetaan ennaltaehkäisevästi ennen hammaskiven kertymistä lemmikin ollessa nuori tai esimerkiksi eläinlääkärin tekemän hammashoidon jälkeen. Näin ehkäistään hammaskiven muodostumista ja voidaan ylläpitää suun ja ikenien hyvää terveyttä. Hampaiden harjaaminen kotona lemmikeille tarkoitetulla hammastahnalla on myös erittäin suositeltavaa ja auttaa pitämään lemmikkisi suun terveenä.